Oferta

     Strona główna
     Księga gości
Menu Bankietowe

Przykładowe pozycje naszego menu, do wyboru

Bufet zimny:

  • mus z wędzonego pstrąga z prażonymi pistacjami
  • terrina z łososia
  • rulony śledziowe z dymką i sosem miodowo-musztardowym
  • pasztet z jelenia
  • mostek cielęcy faszerowany
  • plastry pieczonego indyka faszerowanego figami
  • medalion z kurczaka z musem krewetkowym
  • galantyna z kaczki z żurawiną
  • półmisek wędlin i mięs pieczonych
  • deski serów z krakersami i owocami
  • pieczywo, masło

 

Sałatki:

  • sałatka z kopru włoskiego z mango i pomarańczą
  • mix sałat z grillowanym oscypkiem i winegretem malinowym
  • sałatka grecka
  • sałatka z szynki parmeńskiej, z roszponką i parmezanem

 

Dodatki:

  • Talarki z ziemniaków opiekane
  • Kasza gryczana, ryż z warzywami

Bufet gorący:

  • wołowina po meksykańsku
  • kurczak z kaparami w sosie serowym
  • schab po andaluzyjsku z oliwkami
  • roladki rybne faszerowane krabami
  • rozetki ze szpinakiem i serem feta

 

Napoje:

  • kawa świeżo parzona (cukier biały i brązowy, śmietanka)
  • herbata (różne smaki do wyboru, cukier biały i brązowy, cytryna, miód)
  • woda mineralna (gazowana i niegazowana)
  • soki (pomarańczowy, jabłkowy, czarna porzeczka)

 

Desery:

  • kruche babeczki z owocami egzotycznymi
  • patery filetowanych owoców
  • ciasteczka hiszpańskie z figami
  • mus malinowy
  • trufle czekoladowe

 

 

 

wyślij link znajomemu


powrót do wszystkich ofert